ArtSchool4Music

Sinds het voorjaar van 2022 is mijn muziekschool ArtSchool4Music actief in de regio Arnhem. Piano- en keyboardlessen worden gegeven bij voorkeur in je eigen huis-omgevng. Dat is vertrouwd en makkelijk. Ik geef lessen in Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze. 

Ik neem je graag mee op reis om de wereld van de piano te ontdekken. Dat kan met klassieke muziek, maar ook met popmuziek. Aan de hand van jouw wensen gaan we samen op stap zodat je met jouw talent en de piano bijzondere muziek kan laten horen. Ook laat ik je graag meemaken hoe het is om met andere muzikanten muziek te maken. Bijvoorbeeld in een voorprogramma van een theatershow.

Je kan kiezen voor een 20-, 30-of 45-minuten les. Tijdens de schoolvakanties heb je geen les. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op via het contactformulier.  Aanmelden via dit formulier kan ook. Ik neem dan binnen een dag contact met je op.

Het tarief voor het lesgeven is afhankelijk van hoe lang je les wilt hebben. Daarom heb ik een overzicht voor je gemaakt. Klik hier voor het overzicht. Staat je voorkeur er niet bij? Dan bedenken we samen een mogelijkheid.

Ook werk ik samen met de Gelrepas. Dit is een pas om iedereen in de gelegenheid te stellen om muziek te maken, of te dansen. Deze pas is voor mensen in de regio Arnhem. Heb je zo’n pas, dan werkt het net iets anders. Ik help je er graag bij!

Welkom in de wereld die piano heet!

Lesgeven in de buitenlucht