ArtSchool4Music

Sinds het voorjaar van 2022 is mijn muziekschool ArtSchool4Music actief in de regio Arnhem. Piano- en keyboard lessen worden gegeven in mijn binnenkort te openen muziekstudio, of op een van mijn beschikbare locaties in de regio, zoals Doorwerth, Oosterbeek en Arnhem. Ook bied ik je de mogelijkheid aan om thuis op je eigen piano of keyboard les te krijgen. Dat is vertrouwd en makkelijk.

Ik neem je graag mee op reis om de wereld van de piano te ontdekken. Dat kan met klassieke muziek, maar ook met popmuziek. Aan de hand van jouw wensen gaan we samen op stap zodat je met jouw talent en de piano bijzondere muziek kan laten horen. Ook laat ik je graag meemaken hoe het is om met andere muzikanten muziek te maken.

Je kan kiezen voor een 20- of 30-minuten les. Tijdens de schoolvakanties heb je geen les. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Bellen voor informatie kan ook. Aanmelden via dit formulier kan ook. Ik neem dan binnen een dag contact met je op.

Het tarief voor het lesgeven is afhankelijk van hoe lang je les wilt hebben. Daarom heb ik een overzicht voor je gemaakt. Klik hier voor het overzicht. Staat je voorkeur er niet bij? Dan bedenken we samen een mogelijkheid.

Ook werk ik samen met de Gelrepas. Dit is een pas om iedereen in de gelegenheid te stellen om muziek te maken, of te dansen. Deze pas is voor mensen in de regio Arnhem. Heb je zo’n pas, dan werkt het net iets anders. Ik help je er graag bij!

Zie ik je snel?

Lesgeven in de buitenlucht