Chris

In 1966 werd Chris geboren in Alblasserdam. Al op 6-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste pianoles van Jan Lagendijk. Na de verhuizing naar Waddinxveen kreeg hij les in diverse stijlen van Ety Roos-Dreijer.

Chris heeft veel koren en solisten begeleid. Op dit moment is hij vaste begeleider van de koren Onbeperkt Talent, Popkoor Zingis en gemengd koor De Stem. Chris wordt regelmatig gevraagd voor een muzikale bijdrage bij bijzondere ceremonies zoals een bruiloft of een uitvaart. Eén van de mooiste uitdagingen is het improviseren op onverwachte momenten.

In 2021 heeft Chris zijn eigen band opgericht: The Shivvd. Samen met een aantal muziekvrienden wordt jaarlijks een eigen theatershow georganiseerd. The Shivvd treedt geregeld op bij bedrijfsevenementen en andere gelegenheden.

 

Samen met Henk van der Molen en Joëlle Beimers verzorgt Chris ieder jaar verschillende optredens op bijzondere plaatsen. Zowel als duo als met zijn drieën.

Als dirigent is Chris sinds 2023 verbonden aan het Apeldoornse gospelkoor Good News Choir. Ook is Chris artistiek leider van 11R-orkest en 11R-band in Arnhem, twee projecten voor mensen met een beperking en afstand tot de samenleving.

In 2021 verscheen zijn eerste solo album “It is well” en in 2023 produceerde hij samen met zijn band het album “The Shivvd – F1rst”.