Het verhaal van

Muziek vertelt een verhaal. Of sterker nog: muziek is een taal. Een tweede taal die iedereen spreekt. Want of je nu muziek luistert of zelf maakt: iedereen kan van muziek genieten. Erdoor geraakt of stilgezet worden.

Samen muziek maken

RinnahMusic neemt je graag mee op muzikale reis. Wij helpen je je muzikaliteit te ontdekken en te ontwikkelen. Zodat jij jouw verhaal kan vertellen via je muziek. Dat is onze passie! Of je nu individueel aan de slag wilt met pianoles of mee wilt spelen in een band, bij RinnahMusic mag je shinen.

In muziek is geen goed of fout. Het gaat om de emotie. Om jouw verhaal. Of je nu jong bent of al ouder, ‘gezond’ bent of een beperking hebt. De één repeteert een half jaar en speelt dan foutloos een sonate van Mozart. Een ander oefent liever elke week een nieuw popliedje. Het is allemaal goed, zolang je onderweg maar geniet! Wij geven je een podium, ongeacht kennis, kunde of niveau.

RinnahMusic is Chris Stellaard

Het gezicht achter RinnahMusic is Chris Stellaard. Al zijn hele leven is hij met muziek bezig. Iets wat hij het liefst sámen met anderen doet. Als muzikant is Chris ervan overtuigt dat hij een verhaal te vertellen heeft. Al ziet hij soms pas achteraf welk verhaal dat precies is…… Als muziekleraar en begeleider helpt hij anderen hún verhaal te vertellen.

Wat Chris met RinnahMusic wil bieden, is soms lastig in een paar woorden te vangen. Maar “zolang ik met muziek bezig ben en andere mensen daarin mee mag nemen, ben ik in mijn element. Ik weet hoe muziek je kan raken en dat gun ik iedereen”.

Luisteraars meenemen

Om te genieten van muziek, hoef je niet altijd zelf te spelen. Chris neemt luisteraars mee in het verhaal van de muziek. Hij is in te huren als pianomuzikant, (kerk)organist of bandleider voor bijvoorbeeld bruiloften, uitvaarten of kerkdiensten. Of als artistiek leider bij producties.

Breder dan alleen Chris kan je bij RinnahMusic terecht voor muzikanten en bandleiders om op te bouwen. Ook hier draait alles om met elkaar genieten van muziek. Muzikanten laten shinen, samen het publiek meenemen en raken: dát is waar het bij RinnahMusic om gaat.