Joëlle en Chris

In 2020 werden Joëlle en Chris collega’s bij een regionale muziekschool. Daar ontstond een bijzondere muzikale klik.

Joëlle is een zangeres uit Zwolle, die gek is op jazz, pop en alles wat met muziek te maken heeft! Ze schrijft haar eigen nummers, treedt veel op, gaat het avontuur aan bij JM Jazz in Kroatië en speelt zelfs nog een beetje bas.

Na het afstuderen aan het conservatorium van Zwolle, is ze zich gaan focussen op optreden en lesgeven. Dit doet ze onder andere met Tabe, BigBand Allotria. Sinds kort is Joëlle ook dirigente van een gemengd popkoor.

Met haar mooie warme stem wil ze graag evenementen voorzien van extra sfeer. Een evenement neerzetten waar nog lang over nagepraat wordt. Of het nu een huwelijksceremonie, bedrijfsevenement, romantisch diner of groot feest is, Joelle zet kwalitatieve live muziek neer en altijd samen met andere muzikanten. 

Chris is woonachtig in Arnhem en is een klassiek geschoolde pianist die door de jaren heen zijn vleugels heeft uitgeslagen. Hij is vaste begeleider van meerdere pop- en gospelkoren, pianodocent en sinds kort ook dirigent van een gospelkoor in Apeldoorn. Chris schrijft ook eigen muziek en vindt het improviseren één van de mooiste onderdelen van het muziek maken. Daarnaast is hij bandleider van de band The Shivvd, waar Joëlle ook deel van uitmaakt 

Met warme klanken die hij uit een piano tovert brengt hij sfeer bij iedere gelegenheid. Dit kan tijdens een diner, receptie, een bruiloft of een uitvaart zijn. 

Joëlle en Chris brengen samen muziek voor iedere gelegenheid. Warm, sfeervol en muzikaal. Voor meer informatie of boekingen kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 0621175553

Joëlle en Chris
Chris en Joëlle