RinnahMusic is Chris Stellaard


Het gezicht achter RinnahMusic is Chris Stellaard. Al zijn hele leven is hij met muziek bezig. Iets wat hij het liefst sámen met anderen doet. Als muzikant is Chris ervan overtuigt dat hij een verhaal te vertellen heeft. Al ziet hij soms pas achteraf welk verhaal dat precies is… Als muziekleraar en begeleider helpt hij anderen hún verhaal te vertellen.


Wat Chris met RinnahMusic wil bieden, is soms lastig in een paar woorden te vangen. Maar “zolang ik met muziek bezig ben en andere mensen daarin mee mag nemen, ben ik in mijn element. Ik weet hoe muziek je kan raken en dat gun ik iedereen”.


Luisteraars meenemen


Om te genieten van muziek, hoef je niet altijd zelf te spelen. Chris neemt luisteraars mee in het verhaal van de muziek. Hij is in te huren als pianomuzikant, (kerk)organist of bandleider voor bijvoorbeeld bruiloften, begrafenissen of kerkdiensten. Of als muzikaal leider bij producties.
Breder dan alleen Chris kan je bij RinnahMusic terecht voor muzikanten en bandleiders om op te bouwen. Ook hier draait alles om met elkaar genieten van muziek. Muzikanten laten shinen, samen het publiek meenemen en raken: dát is waar het bij RinnahMusic om gaat.

Hiervoor zit je goed bij RinnahMusic

  • Individuele pianoles
  • Meespelen in een band
  • Pianomuzikant of (kerk)organist voor jouw feest, dienst of ceremonie
  • Muzikaal leider bij producties